shengcai-11
shengcai-2
shengcai-3
fact

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Pabrik pigmén Shijiazhuang Shencai khusus pikeun produksi beusi oksida beureum, beusi oksida konéng, beusi oksida hideung, beusi oksida héjo, beusi oksida jeruk, beusi oksida coklat, kromium oksida héjo. Seni rupa héjo, pabrik héjo phthalein beusi, kaluaran taunan 40000 ton…

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun albeum conto langkung

Numutkeun ka kabutuhan anjeun, sesuaikeun pikeun anjeun, sareng sayogi pikeun anjeun

PISAN AYEUNA
  • With three production lines, annual production capacity of 50,000 tons.

    BANTOSAN TÉKNIS

    Kalayan tilu lini produksi, kapasitas produksi taunan 50.000 ton.

  • Own R & D Technical Team and Professional Laboratory, using advanced testing equipment..

    PANALUNGTIKAN KAMI

    Tim Téknis R&D sorangan sareng Laboratorium Profesional, ngagunakeun alat tés anu canggih ..

  • We will be the best price and the best quality service back to old and new customers.

    LAYANAN KAMI

    Kami bakal harga anu pangsaéna sareng jasa kualitas pangsaéna deui ka konsumén lami sareng énggal.

Inpormasi pangénggalna

wartos

Warta

prosés produksi oksida beusi ye ...

Besi oksida konéng mangrupikeun pigmén konéng bubuk transparan. Dénsitas relatif nyaéta 3,5. Sipat kimiana stabil. Ukuran partikelna nyaéta 0,01-0,02 μ M. ngagaduhan luas permukaan anu khusus (sakitar 10 kali tina oksida beusi biasa), nyerep sinar ultraviolét anu kuat, tahan cahaya, atmosfir ...

prosés produksi beureum oksida beusi

Aya dua prosés produksi utama beusi oksida beusi: garing sareng baseuh. Dinten ayeuna urang bakal ningali dua prosés ieu. 1. Dina prosés garing prosés garing mangrupikeun prosés produksi beureum oksida beusi tradisional sareng asli di Cina. Kauntungannana nyaéta prosés produksi saderhana, prosés pondok ...

Produksi pigmén oksida beusi énggal ...

Pabrik pigmen Shijiazhuang Shencai Pigment diadegkeun dina 2003. Urang ngagaduhan Base Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), tempatna di Ningjin Salt Chemical Industrial Park, Provinsi Hebei, mangrupikeun taman industri kimia propinsi, sacara resmi di produksi. Kalayan tilu pro ...