1

Tentang Kami

Pabrik pigmen Shijiazhuang Shencai Pigment diadegkeun dina 2003. Urang ngagaduhan Base Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), tempatna di Ningjin Salt Chemical Industrial Park, Provinsi Hebei, mangrupikeun taman industri kimia propinsi, sacara resmi di produksi. Kalayan tilu lini produksi, kapasitas produksi taunan 50.000 ton.

produksi beusi oksida beureum, beusi oksida konéng, beusi oksida hideung, beusi oksida héjo sareng pigmén séri oksida pigmén sanésna, utamina dianggo dina palapis cet, bahan wangunan, karét plastik sareng témpél warna dumasar cai, bahan palapis hiasan permukaan ngawangun. Tim Téknis R&D sorangan sareng Laboratorium Profesional, ngagunakeun alat tés anu canggih, pikeun mastikeun produksi unggal angkatan produk kalayan kualitas anu stabil. Pupuhu Gu zhihe ngabagéakeun jalma-jalma tina sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang ka pabrik pikeun ngabahas sareng milarian pangwangunan umum. Kami bakal harga anu pangsaéna sareng jasa kualitas pangsaéna deui ka konsumén lami sareng énggal.

Pabrik pigmen Shijiazhuang Shencai Pigment diadegkeun dina 2003. Urang ngagaduhan Base Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), tempatna di Ningjin Salt Chemical Industrial Park, Provinsi Hebei, mangrupikeun taman industri kimia propinsi, sacara resmi di produksi. Kalayan tilu lini produksi, kapasitas produksi taunan 50.000 ton.

produksi beusi oksida beureum, beusi oksida konéng, beusi oksida hideung, beusi oksida héjo sareng pigmén séri oksida pigmén sanésna, utamina dianggo dina palapis cet, bahan wangunan, karét plastik sareng témpél warna dumasar cai, bahan palapis hiasan permukaan ngawangun. Tim Téknis R&D sorangan sareng Laboratorium Profesional, ngagunakeun alat tés anu canggih, pikeun mastikeun produksi unggal angkatan produk kalayan kualitas anu stabil. Pupuhu Gu zhihe ngabagéakeun jalma-jalma tina sagala rupa lapisan masarakat pikeun nganjang ka pabrik pikeun ngabahas sareng milarian pangwangunan umum. Kami bakal harga anu pangsaéna sareng jasa kualitas pangsaéna deui ka konsumén lami sareng énggal.

dd

Sejarah urang

1985

Pigura Shijiazhuang Shencai didirikeun taun 1985

2003

Perusahaan resmi didaptarkeun di 2003

2004

Dasar produksi konéng oksida beusi munggaran didirikeun taun 2004, tempatna di Taman Perindustrian Guzhuang, Kota Shangzhuang, Kacamatan Luquan, Shijiazhuang, kalayan kaluaran taunan 10000 ton. 

2016

Di 2016, salaku tanggapan kana kabijakan panyalindungan lingkungan nasional, basa produksi pigmén oksida beusi anyar didirikeun di Ningjin taman industri kimia uyah .Dina taun anu sami, cabang anu didaptarkeun Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd.

2017

Dina 2017, kaluaran taunan 50000 ton basa produksi oksida beusi sacara resmi dilebetkeun, kalebet tilu lini produksi pigmen oksida beusi. Baris produksi konéng oksida beusi, lini produksi beureum oksida besi, lini produksi hideung oksida beusi.

2020

Dina taun 2020, urang bakal aktip ningkatkeun alat panyalindungan lingkungan sareng ngarobih bengkel produksi. 

Pabrik kami

image3
image5
image6
image8
image9
image7

Proyék Kami

project (5)
project (2)
project (1)
project (6)
project (4)
project (3)