1

Chrome oksida héjo

  • Chrome oxide green

    Chrome oksida héjo

     Panjelasan Produk
    1). Bubuk éndah warna caang.
    2). Cuaca anu saé (Lightfastness, tahan panas sareng tahan alkali)
    3). Kakuatan tinting anu kuat, sinyalna anu saé sareng dispersi anu hadé.