1

Témpél warna

  • Color paste

    Témpél warna

    Témpél warna mangrupikeun jinis témpél warna panyalindungan lingkungan dumasar cai, pigmén, aditif sareng cai anu ditambihan kana disperser kanggo ngagiling sareng bubarkeun. Warna kabagi kana warna beureum, konéng, biru, héjo, ros beureum, pink sareng sajabina. Éta ngagaduhan kakuatan ngawarnaan anu saé, dispersibilitas, kasaluyuan, tahan cahaya, tahan cuaca sareng stabilitas.