1

Taros Kami

Pabrik Pigmen Shijiazhuang Shencai

Alamat

Désa Guzhuang, Kota Shangzhuang, Luquan Zone, Shijiazhuang, Hebei, Cina

E-mail

Telepon

0086-15127079998

0086- (0) 311-82233953

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami