1

Besi oksida hideung 722/750

Besi oksida hideung 722/750

Pedaran pondok:

Ferrosoferric oxide, Chemical Formula Fe 3 O 4. Biasa dikenal salaku besi oksida hideung, kristal hideung kalayan magnét, éta ogé katelah oksida beusi magnét. Bahanna leyur dina larutan asam, leyur dina cai, Larutan Alkali sareng pelarut organik sapertos étanol sareng éter. Oksida ferrosoferric alami henteu leyur dina larutan asam sareng gampang ngoksidasi kana beusi (III) oksida dina hawa dina kaayaan baseuh.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Produk
1. Ferrosoferric oksida mangrupikeun bahan magnét anu biasa dianggo. Oksida ferrosoferric murni didamel khusus dijantenkeun bahan baku pikeun ngarékam kaset sareng alat-alat télékomunikasi. Magnétit alami mangrupikeun bahan baku pikeun ngadamel beusi.

  1. Dipaké pikeun ngadamel primér sareng topcoats.
  2. Hésé pisan sareng tiasa dianggo salaku panyiksa. Tos seueur dianggo dina bidang marake otomotif, sapertos: Bantalan rem, sapatu rem sareng sajabina.
  3. Oksida Ferrosoferric parantos dikenal dina bidang bahan las di Cina, pikeun éléktroda, produksi kawat masih dina tahap awal, prospek pasar lega pisan.

Oksida Ferrosoferric ogé tiasa dianggo salaku pigmén sareng polés.3. Pakét produk:

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20FCL (Beusi Oksida Beureum);
25 kg / kantong kertas karajinan, 12-14MT / 20'FCL (Beusi Oksida Konéng);
25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Hideung)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida héjo)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida biru)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Brown)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida jeruk)

 

kaunggulan

1. nampi inspeksi SGS, CCIC sareng departemen inspeksi internasional anu sanés.

2. Sampel gratis bakal dikirim ka anjeun.

3.14 taun pangalaman.

Kaahlian Profesional

Pigmen warna anorganik SHENMING ferric oxide, pigmen beureum oksida beusi dipasar dina mérek produk "SHENMING" sayogi dina warna Beureum, Koneng, Hideung, Héjo, Coklat, Oranyeu, Biru.

"SHENMING" merek bubuk sintétik pigmén beusi oksida hideung 722 ngagaduhan reputasi pasar anu luhur sareng produk na dijual kalayan saé di panjuru nagara.

Pamariksaan CCIC, CIQ, BV, SGS tiasa ditampi, ogé jasa sampel gratis.

Dina taun-taun ayeuna, pangsa ékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Asia Kidul, Amérika Kidul, Afrika, Rusia sareng Koréa Kidul naék sareng kualitas produk sareng reputasi nampi pujian anu luhur.

Upami anjeun resep mésér bubuk pigmén beusi oksida kualitas luhur hideung 722 ti Cina, Pabrik Pigment SHIJIAZHUANG SHENCAI nyaéta pilihan pangalusna anjeun.

Kami gaduh pangalaman 17 taun dina pigmén. Kami siap nawiskeun anjeun kualitas luhur, jasa anu saé.

Nami Dagang BESI OXIDE HIDEUNG
Jenis 722
Formulir pangiriman Bubuk
Indéks warna Pigmen hideung 11 (77499)
CAS No./EC No. 1317-61-9 / 215-277-5
Spésifikasi Eusi (Fe3O4) % ≥95
  Nyerep minyak ml / 100g 15 ~ 25
Res. Dina 325 bolong % ≤0.5
Uyah leyur cai % ≤0.5
beueus % ≤1.0
nilai pH 5 ~ 8
Gravitasi husus g / cm3 4.6
Kakuatan tinting (dibandingkeun sareng standar) % 95 ~ 105
Bédana warna ∆E (dibandingkeun sareng standar) ≤1.0
Penjualan bungkus Dina kantong 25kg / 1000kg kantong ageung teras di palét
Angkutan & ingetan Ngajaga tina pelepasan / toko di tempat anu garing
Kasalametan Produk henteu diklasifikasikeun salaku bahaya dina EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami