1

Hejo oksida beusi 5605/835

Hejo oksida beusi 5605/835

Pedaran pondok:

Héjo Caang nepi ka héjo poék. Dénsitas: 5.21. Titik lebur: 2.266 derajat. Titik didih: 4.000 derajat. Kalayan kilapilan logam, magnét, kakuatan nyumput kuat, résistansi suhu luhur, Résistansi Panonpoé, henteu leyur dina cai, henteu leyur dina asam, relatif stabil dina atmosfir, kana konsentrasi umum asam sareng gas alkali sareng walirang dioksida teu aya pangaruh, kalayan luar biasa alus teuing kualitas pigmén sareng fastness.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Produk
Dipaké pikeun peleburan kromium logam sareng Chromium Carbide, ngawarnaan Enamel, keramik, gelas, kulit buatan, Refractory, bahan wangunan, katalis pikeun sintésis organik, tinta khusus kanggo ngadamel bahan tahan cahaya sareng pikeun nyetak artos kertas, Polesan Logam Abrasives , chromizing permukaan logam, bahan magnét, jst. Pikeun palapis, keramik, karét, pigmén seni, sareng cet kamuflase, jst.

Pakét produk:

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20FCL (Beusi Oksida Beureum);
25 kg / kantong kertas karajinan, 12-14MT / 20'FCL (Beusi Oksida Konéng);
25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Hideung)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida héjo)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida biru)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Brown)

25 kg / kantong kertas karajinan, 14-16MT / 20'FCL (Beusi Oksida jeruk)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (héjo krom oksida)

 

kaunggulan

1. nampi inspeksi SGS, CCIC sareng departemen inspeksi internasional anu sanés.

2. Sampel gratis bakal dikirim ka anjeun.

3.14 taun pangalaman.

4. kaparigelan profési

Pigmen warna anorganik SHENMING ferric oxide, pigmen beureum oksida beusi dipasar dina mérek produk "SHENMING" sayogi dina warna Beureum, Koneng, Hideung, Héjo, Coklat, Oranyeu, Biru.

"SHENMING" merk bubuk sintétik pigmén beusi oksida beureum 130 ngagaduhan reputasi pasar anu luhur sareng produk na dijual kalayan saé di panjuru nagara.

Pamariksaan CCIC, CIQ, BV, SGS tiasa ditampi, ogé jasa sampel gratis.

Dina taun-taun ayeuna, pangsa ékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Asia Kidul, Amérika Kidul, Afrika, Rusia sareng Koréa Kidul naék sareng kualitas produk sareng reputasi nampi pujian anu luhur.

Upami anjeun resep mésér bubuk pigmén beusi oksida kualitas luhur beureum 130 ti Cina, SHIJIAZHUANG SHENCAI PIGMENT FACTORY mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Kami gaduh pangalaman 17 taun dina pigmén. Kami siap nawiskeun anjeun kualitas luhur, jasa anu saé.

Nami Dagang HIJI Oksida héjo
Jenis -
Formulir pangiriman Bubuk
Indéks warna Pigmen héjo 17 (77288)
CAS No./EC No. 1308-38-9 / 215-160-9
Spésifikasi Eusi %
  Cr2O3 ≥99
Nyerep minyak ml / 100g 15 ~ 25
Res. Dina 325 bolong % ≤0.3
Uyah leyur cai % ≤0.3
beueus % ≤0.2
nilai pH 5 ~ 8
Kakuatan tinting (dibandingkeun sareng standar) % 95 ~ 105
Bédana warna ∆E (dibandingkeun sareng standar) ≤1.0
Penjualan bungkus Dina kantong 25kg
Angkutan & ingetan Ngajaga tina pelepasan / toko di tempat anu garing
Kasalametan Produk henteu diklasifikasikeun salaku bahaya dina EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami