1

oksida beusi beureum 110/120/130/180/190

oksida beusi beureum 110/120/130/180/190

Pedaran pondok:

Rupa-rupa: bubuk jeruk-beureum nepi ka wungu-beureum bubuk trigonal. Boh alami sareng sintétis. Anu alami disebut Saffron sareng gaduh kapadetan relatif 55,25. KEUANGAN 0.4 ~ 20um. Titik lebur 1565. Nalika diduruk, oksigén dileupaskeun sareng tiasa diréduksi janten zat beusi ku hidrogén sareng-karbon dioksida. Teu leyur dina cai, leyur dina asam hidroklorat, asam sulfat, rada leyur dina asam nitrat sareng ragi. Éta ngagaduhan résistansi cahaya anu saé, tahan suhu luhur, tahan asam, résistansi Alkali sareng tahan karat. Dispersi anu saé, ngawarnaan kuat sareng kakuatan nyumput, teu aya perméabilitas minyak sareng perméabilitas cai. Henteu-toksik. Konsentrasi maksimum anu diijinkeun dina hawa nyaéta 5 mg / M 3.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Produk
1. Dina industri bahan bangunan, éta utamina dianggo dina warna semén, ubin lantai semén warna, ubin semén warna, ubin hérang tiruan, ubin lantai beton, warna mortir, warna aspal, terrazzo, ubin mosaik, marmer tiruan sareng témbok STUCCO, jeung sajabana 2. Dipaké pikeun ngawarnaan sareng ngajagaan bahan tina sababaraha lapisan, kalebet interior berbasis cai sareng palapis Tembok Exterior, palapis bubuk, jsb. Ogé cocog pikeun bahan dasar minyak sareng topcoat kalebet epoxy, alkyd, Amino, sareng sajabana Ogé tiasa dianggo dina cet cocooan, cet hiasan, cet furnitur, cet electrophoretic sareng Enamel. The Beureum Beureum Primer mangrupikeun alternatif tahan karat kana cet beureum anu mahal, nyimpen logam Non-ferrous. 3. Pikeun ngawarnaan produk plastik, sapertos polimér thermosetting sareng Thermoplastic, sareng produk karét, sapertos tabung batin mobil, tabung batin pesawat, tabung batin sapédah, jsté. 4, pikeun bahan grinding halus kelas tinggi, dipaké dina alat-alat hardware anu presisi, kaca optik polishing. Murni bubuk Metalurgi bubuk mangrupikeun bahan dasar utami pikeun produksi sababaraha paduan magnetik sareng waja paduan kelas tinggi anu sanés. Dijieunna tina beusi (2+) sulfat (anhidrat) atanapi besi oksida konéng atanapi beusi basa ku kalsinasi suhu luhur atanapi langsung tina médium cair.

Pakét produk:

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20FCL (Beusi Oksida Beureum);
25 kg / kantong kertas karajinan, 12-14MT / 20'FCL (Beusi Oksida Konéng);
25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Hideung)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida héjo)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida biru)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Brown)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida jeruk)

 

kaunggulan

1. nampi inspeksi SGS, CCIC sareng departemen inspeksi internasional anu sanés.

2. Sampel gratis bakal dikirim ka anjeun.

3.14 taun pangalaman.

Kaahlian Profesional

Pigmen warna anorganik SHENMING ferric oxide, pigmen beureum oksida beusi dipasar dina mérek produk "SHENMING" sayogi dina warna Beureum, Koneng, Hideung, Héjo, Coklat, Oranyeu, Biru.

"SHENMING" merk bubuk sintétik pigmén beusi oksida beureum 130 ngagaduhan reputasi pasar anu luhur sareng produk na dijual kalayan saé di panjuru nagara.

Pamariksaan CCIC, CIQ, BV, SGS tiasa ditampi, ogé jasa sampel gratis.

Dina taun-taun ayeuna, pangsa ékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Asia Kidul, Amérika Kidul, Afrika, Rusia sareng Koréa Kidul naék sareng kualitas produk sareng reputasi nampi pujian anu luhur.

Upami anjeun resep mésér bubuk pigmén beusi oksida kualitas luhur beureum 130 ti Cina, SHIJIAZHUANG SHENCAI PIGMENT FACTORY mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Kami gaduh pangalaman 17 taun dina pigmén. Kami siap nawiskeun anjeun kualitas luhur, jasa anu saé.

Nami Dagang BESI Oksida beureum
Jenis 130
Formulir pangiriman Bubuk
Indéks warna Pigmen beureum 101 (77491)
CAS No./EC No. 1309-37-1 / 215-168-2
Spésifikasi Eusi (Fe2O3) % ≥95
  Nyerep minyak ml / 100g 15 ~ 25
Res. Dina 325 bolong % ≤0.3
Uyah leyur cai % ≤0.3
beueus % ≤1.0
nilai pH 5 ~ 7
Gravitasi husus g / cm3 5.0
Kakuatan tinting (dibandingkeun sareng standar) % 95 ~ 105
Bédana warna ∆E (dibandingkeun sareng standar) ≤1.0
Penjualan bungkus Dina kantong 25kg / 1000kg kantong ageung teras di palét
Angkutan & ingetan Ngajaga tina pelepasan / toko di tempat anu garing
Kasalametan Produk henteu diklasifikasikeun salaku bahaya dina EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami