1

oksida beusi konéng 311/313/920

oksida beusi konéng 311/313/920

Pedaran pondok:

konéng oksida beusi nyaéta bubuk konéng. Kapadetan hubungan 2,44 ~ 3.60. TITIK CAMPURAN 350 ~ 400 ° C. Teu leyur dina cai, alkohol, leyur dina asam. Bubuk halus, nyaéta kristal tina beusi oksida hidrat. Kakuatan ngawarnaan, kakuatan nutupan, résistansi lampu, résistansi asam, résistansi Alkali, résistansi panas anu saé. Langkung 150 ° C, cai kristal rusak sareng janten beureum.


Detil Produk

Tanda Produk

Aplikasi Produk
1. Besi Oksida pigmén konéng dilarapkeun langsung kana semén salaku pigmén atanapi pewarna dina bahan precast sareng bahan bangunan tina rupa-rupa beton. Rupa-rupa permukaan beton jero rohangan sareng outdoor, sapertos témbok, lantai, langit-langit, tihang, porches, jalan, tempat parkir, staircases, stasiun, sareng sajabana, sapertos ubin muka, ubin lantai, ubin atap, panel, terrazzo, mosaic ubin, marmer jieunan jeung sajabana. 2. Besi Oksida pigmén konéng cocog pikeun sadaya jinis pewarnaan cet sareng bahan pelindung, kalebet pelapis témbok interior sareng éksterior anu berbasis cai, lapisan bubuk, sareng sajabana ogé tiasa dianggo dina cet cocoan, cet hiasan, cet jati, cet éléktroforetik sareng Enamel. Pigmén konéng Oksida Besi cocog pikeun ngawarnaan produk palastik, sapertos polimér thermosetting sareng Thermoplastic, sareng produk karét, sapertos tabung batin mobil, tabung batin pesawat, tabung jero sapédah, jsté. 4. Seueur dianggo dina pangwangunan marmer buatan, pewarnaan terrazzo. Cat cai, warna minyak, cet, karét sareng pigmén sanés. Dipaké salaku panengah pigmén oksida beusi, sapertos ngadamel beusi oksida beureum, beusi hideung, sareng sajabana. Salaku tambahan, pigmen konéng oksida besi ogé tiasa dianggo pikeun sagala jinis kosmétik, kertas, pewarnaan kulit.

Pakét produk:

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20FCL (Beusi Oksida Beureum);
25 kg / kantong kertas karajinan, 12-14MT / 20'FCL (Beusi Oksida Konéng);
25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Hideung)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida héjo)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida biru)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida Brown)

25 kg / kantong kertas karajinan, 25MT / 20'FCL (Beusi Oksida jeruk)

 

kaunggulan

1. nampi inspeksi SGS, CCIC sareng departemen inspeksi internasional anu sanés.

2. Sampel gratis bakal dikirim ka anjeun.

3.14 taun pangalaman.

4. kaparigelan profési

Pigmen warna anorganik SHENMING ferric oxide, pigmen beureum oksida beusi dipasar dina mérek produk "SHENMING" sayogi dina warna Beureum, Koneng, Hideung, Héjo, Coklat, Oranyeu, Biru.

"SHENMING" merk bubuk sintétik pigmén beusi oksida konéng 313 ngagaduhan reputasi pasar anu luhur sareng produk na dijual kalayan saé di panjuru nagara.

Pamariksaan CCIC, CIQ, BV, SGS tiasa ditampi, ogé jasa sampel gratis.

Dina taun-taun ayeuna, pangsa ékspor ka Asia Tenggara, Wétan Tengah, Asia Kidul, Amérika Kidul, Afrika, Rusia sareng Koréa Kidul naék sareng kualitas produk sareng reputasi nampi pujian anu luhur.

Upami anjeun resep mésér bubuk pigmén beusi oksida kualitas luhur konéng 313 ti Cina, KILANG KONGSI SHIJIAZHUANG SHENCAI PIGMENT mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Kami gaduh pangalaman 17 taun dina pigmén. Kami siap nawiskeun anjeun kualitas luhur, jasa anu saé.

Nami Dagang BESI OXIDE KUNING
Jenis G313
Formulir pangiriman Bubuk
Indéks warna Pigmen konéng42 (77492)
CAS No./EC No. 20344-49-4 / 243-746-4
Spésifikasi Eusi (Fe2O3) % ≥86
  Nyerep minyak ml / 100g 25 ~ 35
Res. Dina 325 bolong % ≤0.3
Uyah leyur cai % ≤0.3
beueus % ≤1.0
nilai pH 3 ~ 7
Gravitasi husus g / cm3 4.1
Kakuatan tinting (dibandingkeun sareng standar) % 95 ~ 105
Bédana warna ∆E (dibandingkeun sareng standar) ≤1.0
Penjualan bungkus Dina kantong 25kg / 600kg kantong ageung teras di palét
Angkutan & ingetan Ngajaga tina pelepasan / toko di tempat anu garing
Kasalametan Produk henteu diklasifikasikeun salaku bahaya dina EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami