1

Warta

  • prosés produksi héjo oksida beusi

    Besi oksida konéng mangrupikeun pigmén konéng bubuk transparan. Dénsitas relatif nyaéta 3,5. Sipat kimiana stabil. Ukuran partikelna nyaéta 0,01-0,02 μ M. ngagaduhan luas permukaan anu khusus (sakitar 10 kali tina oksida beusi biasa), nyerep sinar ultraviolét anu kuat, tahan cahaya, atmosfir ...
    Maca deui
  • prosés produksi beureum oksida beusi

    Aya dua prosés produksi utama beusi oksida beusi: garing sareng baseuh. Dinten ayeuna urang bakal ningali dua prosés ieu. 1. Dina prosés garing prosés garing mangrupikeun prosés produksi beureum oksida beusi tradisional sareng asli di Cina. Kauntungannana nyaéta prosés produksi saderhana, prosés pondok ...
    Maca deui
  • Basis produksi pigmén oksida beusi anyar pabrik pigmén Shijiazhuang Shencai parantos dilebetkeun kana produksi

    Pabrik pigmen Shijiazhuang Shencai Pigment diadegkeun dina 2003. Urang ngagaduhan Base Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), tempatna di Ningjin Salt Chemical Industrial Park, Provinsi Hebei, mangrupikeun taman industri kimia propinsi, sacara resmi di produksi. Kalayan tilu pro ...
    Maca deui