1

prosés produksi beureum oksida beusi

Aya dua prosés produksi utama beusi oksida beusi: garing sareng baseuh. Dinten ayeuna urang bakal ningali dua prosés ieu.

 

1. Dina prosés garing

Prosés garing nyaéta prosés produksi beureum oksida beusi tradisional sareng asli di Cina. Kauntungannana nyaéta prosés produksi saderhana, aliran prosés pondok sareng inpormasi peralatan anu kirang langkung. Anu ngarugikeunana nyaéta kualitas produkna rada goréng, sareng gas ngabahayakeun dihasilkeun nalika prosés kalinasi, anu jelas-jelas mangaruhan lingkungan. Sapertos metode jarosite kalsinasi, sajumlah ageung gas anu ngandung walirang dihasilkeun nalika prosés kalsinasi.

 

Dina taun-taun ayeuna, dumasar kana pemanfaatan komprehensif zat beusi anu ngandung limbah, téknologi prosés garing sapertos metode cukang asam sulfat sareng metode pemasakan asam bubuk bijih parantos muncul di nagara urang. Kauntungannana prosés ieu nyaéta prosés saderhana sareng kirang investasi, sareng karugianana nyaéta tingkat kualitas produkna handap, anu ngan ukur tiasa diterapkeun dina lapangan low-end, sareng sajumlah ageung gas anu ngabahayakeun dihasilkeun dina prosés produksi, anu boga pangaruh hébat kana lingkungan.

 

2. Dina prosés baseuh

 

Prosésna baseuh nyaéta ngagunakeun ferrous sulfate atanapi ferrous nitrate, ferric sulfate, ferric nitrate salaku bahan baku, nganggo persiapan mimiti siki kristal, teras oksidasi kanggo nyiapkeun metode produksi beusi beureum oksida beusi. Bahan baku anu digunakeun tiasa janten ferrous sulfat atanapi ferrous nitrat bahan baku padet, atanapi leyuran cai anu ngandung ferrous sulfate, ferrous nitrate, ferric sulfate sareng ferric nitrate. Netralisir anu tiasa dianggo nyaéta lambar beusi, besi tua, alkali atanapi amonia.

 

Kauntungannana prosés baseuh aya dina kualitas anu saé sareng kinerja produk. Béda jinis pigmén oksida sérial tiasa disiapkeun. Karugianana aya dina prosés anu panjang, konsumsi énergi tinggi dina prosés produksi, sareng sajumlah ageung limbah gas sareng limbah asam dihasilkeun. Ayeuna, aya kurangna cara ngamangpaatkeun komprehensif anu épéktip, anu mangaruhan pisan kana lingkungan.

 

Intina, aya seueur jinis prosés produksi beureum oksida beusi, prosés produksi ieu kalayan kaunggulan nyalira terus ngamajukeun pamekaran industri pigmén oksida beusi, pikeun nyayogikeun produksi masarakat.


Waktos Post: Jul-29-2020