1

Basis produksi pigmén oksida beusi anyar pabrik pigmén Shijiazhuang Shencai parantos dilebetkeun kana produksi

Pabrik pigmen Shijiazhuang Shencai Pigment diadegkeun dina 2003. Urang ngagaduhan Base Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), tempatna di Ningjin Salt Chemical Industrial Park, Provinsi Hebei, mangrupikeun taman industri kimia propinsi, sacara resmi di produksi. Kalayan tilu jalur produksi, kapasitas produksi taunan 50.000 ton. Perusahaan gaduh 100 padamel, khusus kana produksi beusi oksida beureum, beusi oksida koneng, beusi oksida hideung, beusi oksida héjo, beusi oksida biru, beusi oksida coklat, beusi oksida jeruk sareng pigmén séri oksida beusi sanésna, utamina dianggo dina cet, bahan wangunan, karét plastik sareng témpél warna dumasar cai, bahan palapis hiasan permukaan ngawangun. Produk dibungkus dina kantong kertas kraft atanapi anyaman kantong plastik, 25kg / kantong, atanapi kantong ton.

Dina waktos anu sasarengan, kami ngahasilkeun warna héjo Chrome héjo sareng témpél warna basis cai, kalebet warna beureum, konéng, biru, héjo, ros, pink sareng warna sanésna.

 

Produkna diékspor ka Rusia, Mesir, Aljazair, Indonesia, Kongo, Haiti sareng nagara-nagara sareng daérah-daérah sanés. Kalayan tim téknologi panilitian sareng pamekaran mandiri sareng laboratorium propésional, panggunaan alat tés anu canggih pikeun mastikeun yén produksi unggal angkatan produk kalayan kualitas stabil. Gu Zhihe, pupuhu dewan direksi, ngabagéakeun jalma-jalma ti sakumna dunya pikeun nganjang ka pabrik sareng negosiasi pikeun pamekaran umum. Kami bakal masihan deui palanggan énggal sareng lami kalayan harga anu paling lumayan sareng jasa pangsaéna.


Waktos Post: Jul-29-2020