1

Warta Industri

Warta Industri

  • prosés produksi héjo oksida beusi

    Besi oksida konéng mangrupikeun pigmén konéng bubuk transparan. Dénsitas relatif nyaéta 3,5. Sipat kimiana stabil. Ukuran partikelna nyaéta 0,01-0,02 μ M. ngagaduhan luas permukaan anu khusus (sakitar 10 kali tina oksida beusi biasa), nyerep sinar ultraviolét anu kuat, tahan cahaya, atmosfir ...
    Maca deui
  • prosés produksi beureum oksida beusi

    Aya dua prosés produksi utama beusi oksida beusi: garing sareng baseuh. Dinten ayeuna urang bakal ningali dua prosés ieu. 1. Dina prosés garing prosés garing mangrupikeun prosés produksi beureum oksida beusi tradisional sareng asli di Cina. Kauntungannana nyaéta prosés produksi saderhana, prosés pondok ...
    Maca deui