1

Produk

  • iron oxide red 110/120/130/180/190

    oksida beusi beureum 110/120/130/180/190

    Rupa-rupa: bubuk jeruk-beureum nepi ka wungu-beureum bubuk trigonal. Boh alami sareng sintétis. Anu alami disebut Saffron sareng gaduh kapadetan relatif 55,25. KEUANGAN 0.4 ~ 20um. Titik lebur 1565. Nalika diduruk, oksigén dileupaskeun sareng tiasa diréduksi janten zat beusi ku hidrogén sareng-karbon dioksida. Teu leyur dina cai, leyur dina asam hidroklorat, asam sulfat, rada leyur dina asam nitrat sareng ragi. Éta ngagaduhan résistansi cahaya anu saé, tahan suhu luhur, tahan asam, résistansi Alkali sareng tahan karat. Dispersi anu saé, ngawarnaan kuat sareng kakuatan nyumput, teu aya perméabilitas minyak sareng perméabilitas cai. Henteu-toksik. Konsentrasi maksimum anu diijinkeun dina hawa nyaéta 5 mg / M 3.

  • iron oxide yellow 311/313/920

    oksida beusi konéng 311/313/920

    konéng oksida beusi nyaéta bubuk konéng. Kapadetan hubungan 2,44 ~ 3.60. TITIK CAMPURAN 350 ~ 400 ° C. Teu leyur dina cai, alkohol, leyur dina asam. Bubuk halus, nyaéta kristal tina beusi oksida hidrat. Kakuatan ngawarnaan, kakuatan nutupan, résistansi lampu, résistansi asam, résistansi Alkali, résistansi panas anu saé. Langkung 150 ° C, cai kristal rusak sareng janten beureum.

  • Iron oxide black 722/750

    Besi oksida hideung 722/750

    Ferrosoferric oxide, Chemical Formula Fe 3 O 4. Biasa dikenal salaku besi oksida hideung, kristal hideung kalayan magnét, éta ogé katelah oksida beusi magnét. Bahanna leyur dina larutan asam, leyur dina cai, Larutan Alkali sareng pelarut organik sapertos étanol sareng éter. Oksida ferrosoferric alami henteu leyur dina larutan asam sareng gampang ngoksidasi kana beusi (III) oksida dina hawa dina kaayaan baseuh.

  • Iron oxide green 5605/835

    Hejo oksida beusi 5605/835

    Héjo Caang nepi ka héjo poék. Dénsitas: 5.21. Titik lebur: 2.266 derajat. Titik didih: 4.000 derajat. Kalayan kilapilan logam, magnét, kakuatan nyumput kuat, résistansi suhu luhur, Résistansi Panonpoé, henteu leyur dina cai, henteu leyur dina asam, relatif stabil dina atmosfir, kana konsentrasi umum asam sareng gas alkali sareng walirang dioksida teu aya pangaruh, kalayan luar biasa alus teuing kualitas pigmén sareng fastness.

  • Iron oxide blue

    Besi oksida biru

    Bulao Biru atanapi bubuk biru ngora, warna caang, ngawarnaan kuat, nyumput kakuatan sakedik langkung parah. Jauh beuki hésé. Bulao oksida beusi ngagaduhan kakuatan ngawarnaan tinggi, résistansi lampu anu saé, résistansi alkali anu lemah sareng tahan panas anu luhur

  • Iron oxide orange 960

    Beusi oksida jeruk 960

    Produk campuran Jeruk Beusi didamel tina beusi oksida beureum sareng besi oksida konéng dicampur, sareng sipat pigmén anu saé, sapertos kakuatan ngawarnaan, kakuatan nyumput pisan tinggi. Kalayan tahan cuaca anu saé, warna cerah sareng sajabina.

  • Iron oxide gray

    Beusi oksida beusi

    Abu oksida beusi mangrupikeun pigmén anorganik anu dicumponan ku bahan aditif. Tina abu abu dugi ka kulawu poék. Éta ngagaduhan sipat fisik sareng kimia anu hadé. Éta ngagaduhan kakuatan anu kuat, kakuatan ngawarnaan tinggi, warna lemes, kinerja stabil, sareng henteu beracun. Mangrupikeun pigmén perlindungan lingkungan héjo; tahan ka alkali, stabil kana asam lemah sareng asam éncér, sareng gaduh cahaya sareng tahan cuaca anu saé, sareng henteu leyur dina cai.

  • Chrome oxide green

    Chrome oksida héjo

     Panjelasan Produk
    1). Bubuk éndah warna caang.
    2). Cuaca anu saé (Lightfastness, tahan panas sareng tahan alkali)
    3). Kakuatan tinting anu kuat, sinyalna anu saé sareng dispersi anu hadé.

  • Color paste

    Témpél warna

    Témpél warna mangrupikeun jinis témpél warna panyalindungan lingkungan dumasar cai, pigmén, aditif sareng cai anu ditambihan kana disperser kanggo ngagiling sareng bubarkeun. Warna kabagi kana warna beureum, konéng, biru, héjo, ros beureum, pink sareng sajabina. Éta ngagaduhan kakuatan ngawarnaan anu saé, dispersibilitas, kasaluyuan, tahan cahaya, tahan cuaca sareng stabilitas. 

  • Iron oxide brown 600/610/663/686

    Besi oksida coklat 600/610/663/686

    Bubuk coklat. Teu leyur dina cai, alkohol, éter, leyur dina asam kuat panas. Tinting tinggi sareng kakuatan nyumput. Lampu anu saé sareng Résistansi Alkali. Perméabilitas anhidrat sareng perméabilitas minyak. Warna sareng prosés anu bénten-bénten, aya Konéng konéng, Coklat Beureum, Coklat Hideung sareng sajabina.